A klass dodurmaları, A klass dondurma hər fəsildə!

burada a klass dondurmalari haqqinda danisilirÇinlilərin dondurma icad etdiyi və Marko Polonun bu fikri XIII əsrdə Avropaya gətirdiyi tez-tez deyilir. Bu, dəlillərlə təsdiqlənən tarixi bir həqiqətdən daha çox mifdir, ancaq dondurmanın ilk minillikdə Çində icad edildiyi bir dəqiqliklə söylənilə bilər. Birlikdə qarışığın istiliyini donma nöqtəsindən aşağıya endirmək üçün reaksiya verən buz və duz qarışığına batıraraq mayeləri a klass dondurma prosesi də uzaq keçmişdə icad edilmişdir – ilk dəfə XIII əsrdə sənədləşdirilmişdir. A klass dondurmaları iyirminci əsrdə dondurucunun icadından əvvəl belə edilməli idi. Bir qab buz və duz bir qab a klass dondurma qarışığını əhatə edir. Buz / duz qarışığının temperaturu düşür və qabın içərisi dondurulur. A klass dondurmalar bərabər olmasını təmin etmək üçün ümumiyyətlə qarışdırılır və ya döndürülür.

Qarışıqlı süddən hazırlanan dondurma Avropada ilk dəfə İtaliyada qeydə alınıb. İngiltərədə bu nadir lüksün ilk qeyd olunan xidməti 1672-ci ildə ziyafət süfrəsi, oturanlar üçün əlçatmaz bir şəkildə təqdim olunan Kral II Çarlz üçün edildi. daha təvazökar masalar. Bir resepti ehtiva edən ilk İngilis yemək kitabı 1718-ci ildən bəri xanım Mary Ealesin tərifləri idi. Tarifdə buzun hamarlaşdırılmasının bir yolu daxil deyildi və buz kristalları ilə kobud olmalı idi. A klass dondurmalar nadir hallarda olurdu, buna görə dondurma bütün ölkələrdə imkanlı insanlar üçün lüks idi və dərhal hazırlanmalı və verilməli idi, çünki uzun müddət saxlamağın yolu yox idi.

On doqquzuncu əsrin ikinci yarısı A klass dondurmanın adi insanlar üçün bir yeməyə çevrildiyi bir dövr idi. İtaliya dondurma istehsalında Avropaya liderlik etməyə davam etdi və İngiltərəyə köç edənlər, ənənəvi və təcrübələrini özləri ilə birlikdə məşhur “Hokey Pokey” adına gətirib çıxardılar ki, bu da təhrif olunmuş italyanca “biraz cəhd et” sözündən qaynaqlandığına inanılır. Digər ölkələrdə, xüsusən də ABŞ-daa klass dondurma populyarlaşdı. Soyuq iqlim şəraitində buzun ticarət yolu ilə çıxarılması və yaşayış məntəqələrinə daşınması XIX əsrin əvvəllərindən bəri böyümə sahəsi olmuşdur.

A.Yu. S-60 MMC 2014-cü ildən fəaliyyət göstərir. Əsas fəaliyyət A klass ticarət nişanı altında a klass dondurma istehsalı və satışıdır. A Klass dondurma ölkədəki dondurma sektorunda nisbətən yeni bir marka olsa da, qısa müddətdə istehlakçıların zövqlərini təmin etməyi bacardı. Rəngarəng çeşidlərimizlə hər zövq və zövqün tələbatını ödəyə bilərik. Əsas məqsədimiz insanları keyfiyyətli qida ilə təmin etməkdir. Uğurumuzun əsasını məhsullarımızın keyfiyyəti təşkil edir və bununla fəxr edirik.

A Klass dondurma tərəfindən istehsal olunan məhsulların keyfiyyəti şirkətin uğur qazandıran hissələrindən biridir. Bir neçə ildir ki, şirkət Azərbaycanın a klass dondurmalari bazarındakı mövqelərini itirmir və aparıcı on istehsalçıdan biridir.

Dondurma süd, meyvə və şokolad kimi sadə maddələrdən ilham alan sehrimiz və sənətimizdir.

A Klass dondurmalari sizə hər zaman sağlam və xoşbəxt olmağı arzulayır. “A Klass” peşəkarlar komandasının qarşılaşdığı vəzifə, həyatınıza xoşbəxtlik və şənlik bəxş edə biləcək yüksək keyfiyyətli ekoloji cəhətdən təmiz yerli dondurma istehsal etməkdir!

Min ildən çox bir müddət sonra, Marco Polo, şərbət adlanan şeyə bənzəyən bir reseptlə Uzaq Şərqdən İtaliyaya döndü. Tarixçilər bu reseptin XVI əsrdə bir dəfə dondurma halına gəldiyini təxmin edirlər. İngiltərə, klass dondurmalari eyni zamanda və bəlkə də italyanlarından daha erkən aşkar etmiş kimi görünür. “Kremli a klass dondurma”, deyildiyi kimi, 17. əsrdə I Çarlzın masasında mütəmadi olaraq ortaya çıxdı. Fransa oxşar dondurulmuş şirniyyatlarla 1553-cü ildə İtaliyalı Catherine de ‘Medici, Fransa II Henrinin həyat yoldaşı olduqdan sonra tanış oldu. Yalnız 1660-cı ildə dondurma geniş kütləyə təqdim edildi. Siciliya Procopio, Parisdəki ilk kafe olan Café Procope-da süd, qaymaq, yağ və yumurta qarışdırmaq üçün bir resept təqdim etdi.

1800-cü ilə qədər dondurma ilk növbədə elitanın xoşladığı nadir və ekzotik bir desert olaraq qalırdı. İzolyasiya edilmiş buz evləri təxminən 1800-cü ildə icad edilmişdir. A klass dondurma istehsalı tezliklə Amerikada bir sənayeyə çevrildi, 1851-ci ildə Jacob Fussell adlı Baltimore süd satıcısı tərəfindən öncülük edildi. Amerikadakı digər sahələrdə olduğu kimi buxar istehsalı, mexaniki soyuducu, homojenləşdirici, elektrik və motorlar, qablaşdırma maşınları və yeni dondurma prosesləri və avadanlıqları da daxil olmaqla texnoloji yeniliklər sayəsində dondurma istehsalı artmışdır. A klass dondurmalari hər kəsin ağzınızı dada gətirəcək.

a klass dondurmalari ve aklass dondurmalarbu metnde a klass dondurma sekli verilib. a klass dondurmalari sizinle

a klass dondurmalari ile yanasi a klass dondurma da burada yer alira klass dondurmalari yalniz sizin ucun a klass dondurmalar burada yerini tutur

 

Call Now Button